Comments Off

Najnovije tendencije iz SEO oblasti – optimizacije sajtova za internet pretragu.

Posted June 24th, 2013 in Uncategorized by

Dejan Petrović, osnivač i vlasnik kompanije Dejan SEO i ćerke kompanije Brisbane Digital u Srbiji, dolazi u Beograd, gde će  u utorak 25. juna u 16h  održati prezentaciju za predstavnike kompanija u restoranu Dijagonala (Skerlićeva 6).

Incetra d.o.o. i Dejan SEO

Posted September 13th, 2012 in News by Incetra

Incetra d.o.o. i Dejan SEO pokrenuli su http://www.brisbanedigital.rs usluge SEO (search engine optimisation) ili optimizacija sajtova za pretraživače  i internet marketinga.

Incetra d.o.o. u Opštini Savski Venac

Posted September 13th, 2012 in News by Incetra

Incetra d.o.o. je uspesno implementirala softver za monitoring IT infrastrukture u gradskoj Opštini Savski Venac.

Incetra d.o.o. i Voice Trust GmbH potpisali ugovor

Posted September 13th, 2012 in News by Incetra

Incetra d.o.o. i nemačka kompanija Voice Trust GmbH potpisali su ugovor o zastupanju za sledeće zemlje: Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Hrvatska.

Voice Trust je renomirani svetski proizvodjač rešenja iz oblasti elektronskog plaćanja i glasovne biometrije.

Ekskluzivan ugovor sa DEJANSEO

Posted May 14th, 2012 in News by Incetra

Incetra d.o.o. i australijska kompanija DEJANSEO, jedan od globalnih lidera na polju SEO SEM i online marketinga potpisali su ekskluzivni ugovor za zastupanje na teritoriji Srbije i regiona. Incetra će pružati business devlopment, sales i account management za klijente sa ovih teritorija. Nova kompanija BRISBANE DIGITAL sa kancelarijama u Novom Sadu i Vukovaru imaće centralu i sales office u Beogradu.

Direktor Incetre g. Aleksandar Conić i CEO kompanije DEJANSEO g. Dan Petrović izrazili su zadovoljstvo povodom potpisivanja ovog ekskluzivnog ugovora koji će doneti nasjavremenija tehnološka rešenja iz oblasti internet marketinga na tržište jugoistoične evrope.

Incetra menadžment u NR Kini

Posted April 7th, 2012 in News by Incetra

Članovi Incetra menadžmenta završili su zvanično posetu Narodonoj Republici Kini u sklopu delegacije srpskih privrednika na poziv Kineskog Ministarstva Trgovine i MOFCOM-a. U susretu sa državnim zvaničnicima domaćina izraženo je obostrano uverenje da saradnja između Srbije i Kine treba da bude produbljena i povećana u obimu.

U susretima sa predstavnicima kineskih kompanija ustanovljeni su projekti od zajedničkog i strateškog interesa u sferi proizvodnje, edukacije, dizajna i export-importa. Na sastanku sa ambasadorom Republike Srbije G. Udovičkim postavljeni su ključni parametri povećanja razmene između dve zemlje koja sada dostiže 150 miliona EUR na godišnjem nivou.

Beograd

Posted April 1st, 2012 in Slider by Incetra

Peking

Posted April 1st, 2012 in Slider by Incetra

Toronto

Posted April 1st, 2012 in Slider by Incetra

Brizbejn

Posted April 1st, 2012 in Slider by Incetra